Pizzaweekend.nl

Maak het perfecte vuurtje en geniet van de beste resultaten: Het creëren van een perfect vuurtje voor onze pizzaoven is eenvoudig en bevredigend. Volg onze handige tips om het beste uit je bakervaring te halen. Zorg ervoor dat je de oven 45 tot 60 minuten voorverwarmt voordat je begint met bakken. Dit geeft de oven de tijd om de ideale temperatuur te bereiken, waardoor je pizza perfect knapperig en smaakvol wordt.

Onze lichtgewicht pizzaoven weegt slechts 60 kilo, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is. Of je nu in de tuin, op het terras of op een speciale locatie wilt bakken, de draagbaarheid van onze oven maakt het mogelijk.

Maak van je volgende bijeenkomst een onvergetelijk pizzafestijn! Huur een pizzaoven bij RossOvens en geniet samen met je dierbaren van de authentieke ervaring van het bakken van je eigen pizza’s. Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te plaatsen en de smaakvolle reis te beginnen.

1. Reserveren

U kunt gemakkelijk de oven online reserveren. de kosten voor het huren van een pizza oven voor het hele weekend bedragen €150,-. 

De borg bedraagt €300,- deze worden na het retourneren teruggestort. 

2. Ophalen of bezorgen

Binnen een straal van 20km kunnen wij bezorgen de kosten hiervoor bedragen €32,50. 

Ophalen is mogelijk op de dag van verhuur voor 10:00. Komt dit niet goed uit. Laat het ons dan even weten. 

3. Genieten

Steek de oven aan en geniet met familie & vrienden van overheerlijke zelf gebakken pizza’s! 

Je staat er niet alleen voor! Op onze website vind je allemaal handige tips en recepten om jouw pizza’s naar een hoger niveau te tillen! 

Reserveren

Wilt u onze pizza oven huren voor een langere periode of wilt u de oven zakelijk huren, geen probleem! Wanneer u contact met ons op neemt kunnen wij alle mogelijkheden met u doornemen. 

Hieronder vindt u het volledige stappenplan met daarin alle nodige informatie betreft de verhuur. 

Als u nog vragen heeft horen wij dit graag!